Sopa de gallina, amb pasta " meravellà ", i ous picats

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una olla fonda
Un colador

Elaboració

En una olla fonda, posem l'aigua, i tot seguit, hi afegim: la gallina, les carcasses, la ceba, la patata, l'api, l'os de pernil, i la pastanaga.
Deixem que cogui tot plegat durant una hora i mitja, i tot seguit, colem el brou, i ho posem a un altra olla, on acabarem de fer la sopa.
Quan el brou de l'olla, arrenqui el bull, afegim els ous picats, la gallina ben picada, i la pasta meravella.
Quan tot el conjunt és cuit, corregim de sal, i ja ho podrem servir a taula, en una sopera ben bonica.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se