Bunyols de farina

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Un pot, una batedora,y paella per fregir

Elaboració

Posarem dins d´un pot o cassó la llet,el sucre,la pell raspada de la llimona(solament el groc), el llevat i els dos revolls d´ou. Treballarem bé aquesta massa i nla deixarém reposar durant una hora.Pssat aquest temps muntarem les clares a punt de neu i les abocarem al pot junt amb l´anis.
Tornarem a batre-ho i porem fregir els bunyols a cullerades amb força oli ben calent.
Podrem batre la massa amb batedora eléctric.
Els ensucrarem quan estiguin calents.

Notes

ElABORACIÓ: NORMAL
COST:Baix
Temp: Mitjà


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se