Bunyols de farina
Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quart de quilo de farina,un 1/4 l. de llet, 150 gms. de sucre, una llimona, una cullerada de postre de llevat Royal, dos ous, una copa d´anis.
Utensilis
Un pot, una batedora,y paella per fregir
Elaboració
Posarem dins d´un pot o cassó la llet,el sucre,la pell raspada de la llimona(solament el groc), el llevat i els dos revolls d´ou. Treballarem bé aquesta massa i nla deixarém reposar durant una hora.Pssat aquest temps muntarem les clares a punt de neu i les abocarem al pot junt amb l´anis.
Tornarem a batre-ho i porem fregir els bunyols a cullerades amb força oli ben calent.
Podrem batre la massa amb batedora eléctric.
Els ensucrarem quan estiguin calents.
Notes
ElABORACIÓ: NORMAL
COST:Baix
Temp: Mitjà
Comparteix aquesta recepta: