Pizza casolana
Ingredients
- 1 got d'aigua tèbia
- mig got d'oli d'oliva
- 1 mica de sal
- mig sobre de llevat en pols
- farina
- tomàquet`s d'amanir
- sucre blanc
- formatge tipus emmental
- bacon
- pavo o pernil dolç
- orenga
Elaboració
Precalentem el forn a 180º,
En una font per pastar tirar-hi l'oli, l'aigua tèbia, una mica de sal i el llevat en pols. Afegir-hi tanta farina com agafi la massa i pastar-ho amb les mans fins que et quedin netes. Ja tenim la massa feta formem una bola i reservem una estona.
Mentrestant preparem la resta d'ingredients: el tomàquet el tallem a làmines, el bacon i el pavo a tiretes.
Estirem la pasta amb un corro o amb els dits sobre la bandeja d'anar al forn que prèviament l'haurem enfarinat. Un cop la pasta està estesa i bastant prima, hi fem la voreta tot voltant amb els dits.
Hi anem disposant el formatge emmental que cobreixi la base. A sobre hi col.loquem les làmines de tomàquet amb una mica de sucre per treure-li l'acidesa i a sobre el bacon i pavo. Hi espolvoregem una mica d'orenga i un raig d'oli.
Enfornem durant 25-30 minuts i ja està llest!
Comparteix aquesta recepta: