Coca de llardons
Categoria:
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 làmina de pasta de full de 250 g
- 50 g de lardons
- 25 g de pinyons
- 25 g d'ametlla granetç1 ou per pintar
- Sucre per empolsar
Elaboració
Esteneu la massa de pasta de full suaument amb el corró fins aconseguir una superficie rectangular d'uns 60 x 20 cm aprox.
Piqueu els llardons i escampeu-los per sobre la meitat de la massa i doblequeu-la sobre si mateixa perquè resulti una coca d'uns 30 x 30 cm. Amb el tallapastes, retalleu-ne els costats i doneu-li una forma rectangular perfecta.
A continuació, bateu l'ou i pinteu la superficie de la coca.
Escampeu-hi els pinyons i les ametlles, i empolseu-la amb sucre.
Coeu-la al forn ja calent a 200ºC durant 25 a 30 minuts.
Notes
Retalleu sempre la pasta de full pels costats, així pujara millor
Comparteix aquesta recepta: