Bacallà amb mel

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Una cassola, una escorredora i una paella.

Elaboració

Posem una cassola al foc amb el bacallà i cobert d'aigua i es deixa escalfar sense deixar que arrenqui el bull. Un cop cuit es treu de la cassola  i es deixa escórrer be en un drap de cuina i con sigui sec es posa a la nevera. Un cop veiem el bacallà ben fred, el traiem de la nevera.
Preparem una pasta amb la farina , la mel i una mica d'aigua, que sigui una pasta compacte però no massa espessa.
Posem una paella amb força oli al foc i passem el bacallà per la pasta i després el passem a la paella.
Anem girant sovint el bacallà fins que es dauri una mica.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se