Faisà rostit amb prunes

Categoria:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Els faisans ja nets, s'assaonen amb sal i els alls picats i es reserven un o dos dies en lloc fresc. Passat aquest temps, s'emboliquen amb els talls de cansalada, se subjecten amb fil de bramant, les cuixes i les ales i es posa en la font de forn. Es ruixen amb el conyac i s'introdueixen en el forn prèviament escalfat a temperatura alta, fins que estiguin tendres (entre 1 i 2 hores), afegint una mica d'aigua, si ho necessiten perquè no quedin secs.
Per servir se li treu el fil i la cansalada i es serveixen amb el seu suc o acompanyats de prunes

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se