Cassolada de xai, amb carxofes i pèsols

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Primer de tot, sofregim el xai, amb oli d'oliva, en una cassola de terrissa, que sigui el més fonda posible. Acte seguit, afegim : un polsim de sal i pebre negre, la ceba, els alls i el llorer. Quan tot plegat, és ben sofregit, afegim el ví ranci, i deixem reduir.
A continuació, cobrim el xai, amb el brou, tapem la cassola, i deixem que vagi coent-se a foc ben baix. A continuació, afegirem les carxofes tallades a quarts, i els pèsols, i deixerem que vagi coent tot plegat, fins que tot el conjunt és cuit.
Corregirem de sal, hi afegirem una picada feta amb : pa fregit, julivert picolat, dos alls pelats, i un grapat d'ametlles torrades. Ho passem per la batedora amb una mica de brou, i ho afegim a la cassola, deixan-to coure uns deu minuts més, fins que tot plegat, és cuit, i ja ho podrem servir a taula, en la mateixa cassola.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se