Mongetes rogenques, estofades amb bolonyesa, amb un toc picant

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Primer de tot, posem les mongetes en remull la nit abans, amb aigua, i un polsim de bicarbonat. En el moment de coure-les, les posem en una olla amb aigua, un polsim de sal, la ceba, el llorer, i els alls.
Quan són cuites, les reservem. A part, en una cassola de terrissa, fem la salsa bolonyesa, segons explico a la meva recepta, i un cop feta, afegim les mongetes ben escorregudes, i ho remenem tot ben remenat. Seguidament, corregim de sal, i anem afegint-hi la salsa de tabasco, fins al punt de picant, que ens agradi.
Tot seguit, deixem que acabi de coure uns deu minuts més, i ja ho tindrem a punt per gaudir de un plat Mexicà, a l'estil Català.

1h

Notes

Aquesta recepta, és una variant del plat Mexicà, " chili con carne ", que jo feia per els turistes anglesos, a la Costa Daurada, i agradaba molt.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se