Mongetes del ganxet, guisades amb romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Primer de tot, posem les mongetes en remull amb aigua, sal, i un polsim de bicarbonat, la nit anterior. En el moment de coure-les, les posem en una olla amb aigua, i tot seguit, afegim : l'àpi, la ceba, els alls, i el llorer, i les fem bullir, fins que són cuites, i les reservem.
A part, en una cassola de terrissa, posem un got de conyac, i l'escalfem.
Quan el conyac és calent, l'encenem, i deixem que vagi cremant, fins que s'apagui tot sol.
Seguidament, afegim el romesco, anem remenant amb el batedor de varetes, hi afegim una mica del brou de bullir les mongetes, i deixem que cogui uns cinc minuts.
A continuació, afegim les mongetes ben escorregudes, i deixem coure tot el conjut, uns deu minuts més, abans de treure-ho a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se