Amanida d' escamarlans i bolets confitats
Ingredients
- 8 escamarlans gegants
- 1 bossa de barreja de bolets
- 200 g de barreja d' enciams
- 1 pastanaga
- 1 magrana
- 1 branqueta de romaní
- 1 fulla de llorer
- oli d'oliva, vinagre, sal i pebre
Elaboració
Posa els bolets directament congelats i coberts d'oli a foc suau, afegeix-hi un rajolí de vinagre, les herbes aromàtiques i deixa-ho confitar uns 15 minuts, sense que arrenqui el bull.
Un cop confitats els bolets, escorre'ls i reserva l'oli.
Descongela els escamarlans submergits en aigua freda, escorre'ls, talla'ls per la meitat longitudinalment i sala'ls; reserva'ls i salpebra'ls.
Desgrana la magrana, pela la pastanaga i fes-ne encenalls amb l'ajuda del pelador.
Prepara els plats amb la barreja d'enciams, els encenalls de pastanaga i els grans de la magrana.
Afegeix-hi els bolets confitats i els escamarlans.
Finalment, amaneix-ho amb una vinagreta preparada amb l'oli de confitar els bolets, sal i pebre.
Comparteix aquesta recepta: