Cocades i sultanes
Categoria:
Tipus de plat: Galetes
Recepta per forn
Estació:
Ingredients
Ingrediens de les cocades:
- 3 ous
- 325 g. de sucre
- 250g. de coco ratllat
Ingredients de les sultanes:
- 325 g.de sucre
- 325 g. de clara d'ou
- 375g. de coco ratllat
- 100 g. de farina
- La ratlladura d'1 llimona
Utensilis
No es necesita cap utensili especial
Elaboració
Preparacio de les cocades:
es baten els ous amb el sucre i després s'hi incorpora el coco ratllat. Es posa la massa en una mánega passtisera i es forman petitas porcions que es deixen en una safata de forn préviament engreixada.També es podan posaren cápsulas de paper.El forn ha d'estar ben fort, a 200º C amb escalfor a dalt i a baix, durant uns cinc minuts.
Preparaciò de las sultanes
Es munten las clares a punt de neu ferma i s'hi incorpora el sucre de mica en mica sense deixar de batre. Quan el sucre esta intagrat,s'hi afeixeis la ratlladura de llimona, la farina y el coco ratllat. Cal anar en molt de conte perque las claras no baixin. Amb l'ajuda d'una cullera, es fan muntanyetes sobre una safata de forn engreixada,o es posen en capsules.I ya no mes queda coure las pastetes a foc suau,a uns 60Cº,durant uns cinc o set minuts ,vigiland que no es cremin .S'han de treure del foc cuan comencin a fer-se daurades
Notes
Aquets dolços tenen el coco ratllat com a ingradient fonamental .Tots dos sòn molt bons,però tenen lleugeres diferencies.
Comparteix aquesta recepta: