Cocades i sultanes

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:

Ingredients

Ingrediens de les cocades:

Ingredients de les sultanes:

Utensilis

No es necesita cap utensili especial

Elaboració

Preparacio de les cocades:

es baten els ous amb el sucre i després s'hi incorpora el coco ratllat. Es posa la massa en una mánega passtisera i es forman petitas porcions que es deixen en una safata de forn préviament engreixada.També es podan posaren cápsulas de paper.El forn ha d'estar ben fort, a 200º C amb escalfor a dalt i a baix, durant uns cinc minuts.
Preparaciò de las sultanes
Es munten las clares a punt de neu ferma i s'hi incorpora el sucre de mica en mica sense deixar de batre. Quan el sucre esta intagrat,s'hi afeixeis la ratlladura de llimona, la farina y el coco ratllat. Cal anar en molt de conte perque las claras no baixin. Amb l'ajuda d'una cullera, es fan muntanyetes sobre una safata de forn engreixada,o es posen en capsules.I ya no mes queda coure las pastetes a foc suau,a uns 60Cº,durant uns cinc o set minuts ,vigiland que no es cremin .S'han de treure del foc cuan comencin a fer-se daurades

7min

Notes

Aquets dolços tenen el coco ratllat com a ingradient fonamental .Tots dos sòn molt bons,però tenen lleugeres diferencies.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se