Truita de verdura del caldo

Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

Per la truita:

2 racions

Elaboració

1.- En una paella es posa oli d'oliva arbequina i s'hi afegeixen totes les verdures, prèviament cuites al fer el caldo, escorregudes, i s'hi agrega una dent d'all per donar-li més gust. Es deixa coure una mica, perquè agafi una mica de color.
2.- En un plat es baten els ous.
3.- Es treuen les verdures de la paella i es barregen amb els ous.
4.- Es torna a posar tot una altra vegada a la paella per fer la truita.
És tendre i és diferent a les altres truites.

10min

Notes

Es pot menjar a trossets com aperitiu o de la manera que es vulgui.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se