Patates braves

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

1- Pelem les patates i les tallem a daus mitjans. Les posem a coure en aigua bullint amb sal durant 5 minuts perquè quedin encara molt crues.
2- A continuació, les escorrem. En una paella amb oli calent les daurem a foc mitja i les retirem a una font.
3- Traiem part d'oli de la paella i fregim en ella, l'all, el julivert i el pebre.
4- Afegim la salsa de tomàquet, el conyac i ho flamegem. Finalment afegim el pebre vermell i remenem. Aboquem el sofregit per sobre de les patates i servim.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se