Medallons de filet de vedella amb crema d'avellanes

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Paella i picadora.

Elaboració

Sofregiu la ceba amb la mantega.Quant estigui daurada, afeigiu-hi el vi blanc i quan perdi volum,la farina.
Remeneu durant cinc minuts, piqueu les avellanes ben fines, afeigiu-les i remeneu durant cinc minuts més.
Afegiu-hi la llet i després la crema de llet.
Deixeu que perdi volum i trieu-la del foc.
Saltegeu els medallons de filet de vedella a la paell, afegiu-hi una mica de mantega i flamegeu-los amb el conyac.

30min

Notes

Muntatge del plat:Poseu una mica de crema d'avellana al fons del plat,poseu-hi el filet i cobriu-lo de salsa d'avellana.Decoreu-lo amb una mica d'avellana picada.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se