Tripa de bacallà, estofada amb cigrons

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Primer de tot, posem la tripa a dessalar amb aigua, fins que és al punt que ens agradi.
Tot seguit, en un cassó amb aigua, posem: una fulla de llorer, una ceba, la branca d'àpi, i la tripa de bacallà, i la fem coure uns deu minuts, i la retirem.
A part, en una cassola de terrissa amb oli d'oliva, fregim: els alls, una fulla de llorer, i la ceba picolada. Quan tot plegat és mig fregit, afegim unes cullerades de sofregit de tomàquet, i el conyac. A continuació, afegim una mica del brou de bullir la tripa, prèviament colat, i deixem que cogui tot plegat, uns deu minuts.
Seguidament, posem la tripa i els cigrons, i quan tot plegat és cuit, fem una picada amb : el pa fregit, dues cullerades de polpa de pebrots xoricers, el julivet picolat, un grapat d'ametlles torrades,( pelades), i un gra d'all pelat.( Aquesta picada, la farem en el morter).Tot seguit, afegim la picada a la cassola, corregim de sal, i deixem que s'acabi de couere tot plegat, uns deu minuts més, i ja podrem treure la cassola a taula, i !! bon profit!!

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se