Raviolis de carxofes a la Puttanesca

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Tallem la ceba ben fina i la posem a sofregir en una paella amb oli d’oliva.
- A mig fer hi afegim l’all també ben picat.
- Quan el sofregit estigui bastant avançat hi afegim el tomàquet (els deshidratats, jo els faig amb paciencia sense la part de dins, al forn a 100 graus, amb sal i sucre, durant unes 4 hores aprox.),
- Quan el sofregit estigui quasi al punt hi afegirem les anxoves i alcaparres tot ben picat; també hi desfarem la part de dins de les guindilles, i el julivert ben picat.
- Servirem els raviolis de carxofa (en una altra recepta tinc la recepta de raviolis) amb la salsa que hem fet, amb un polsim de parmesà.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se