Orada al forn amb patata i picada de fruits secs
Categoria:
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un parell d'orades
- Ceba
- Tomaquet
- Alls
- Patata
- Fumet de peix
- Avellanes
- Ametlles
- Vi ranci
- Julivert en fulla
Utensilis
Una plata de forn,un ganivet de fulla curta i un ganivet de cuina.
Elaboració
Preparem la orada, neta de tripa i escata, i li fem una talls al llom, la reservem.
Tallem la ceba, la patata i el tomaquet.
Triturem al turmix, 1 gra d'all, el vi ranci, les ametlles i avellanes i el julivert.
En una paella, daurem l'altre gra d'all amb oli d'oliva. Afegim la ceba i deixem que es dauri una mica. Després incorporem les patates, i quant agafi una mica de color, afegim el fumet de peix.
Quant la patata comenci a estar una mica cuita, posem l'orada i la picada per sobre. Ho posem al forn a 180 graus i uns 10 minuts.
Notes
El temps de cocció pot o més ben dit,ha de variar segons la mida del peix.
Comparteix aquesta recepta: