Espirals de galeta

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Barrejar la farina, el sucre, el llevat i el sucre avainillat. Afegir la mantega estovada , l'ou i la sal i barrejar fins a obtenir una massa homogènia. Separar la massa en dos i afegir la xocolata fosa a una de les parts.
Estendre les dues masses per separat, obtenint dos rectàngles de la mateixa mida. Superposar i enrotllar partint del costat més llarg. Embolicar el caneló de massa amb film transparent i deixar reposar a la nevera 30 minuts.
Tallar el caneló de massa bicolor en rodanxes d'un cm. de gruix i col•locar a la safata del forn , prèviament folrada amb paper de forn. Coure les galetes al forn, preescalfat a 180°C, durant 10 minuts.

1h 40min

Notes

Si en lloc de xocolata es posa colorant alimentari a una de les dues masses queden unes galetes de coloraines molt divertides.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se