Espirals de galeta
Categoria:
Tipus de plat: Galetes
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 gr. de farina
- 110 gr. de mantega
- 170 gr. de sucre
- 1 culleradeta de llevat
- 1/2 culleradeta de sal
- 1 ou petit
- 1 culleradeta de sucre avainillat
- 50 gr. de xocolata fondant
Elaboració
Barrejar la farina, el sucre, el llevat i el sucre avainillat. Afegir la mantega estovada , l'ou i la sal i barrejar fins a obtenir una massa homogènia. Separar la massa en dos i afegir la xocolata fosa a una de les parts.
Estendre les dues masses per separat, obtenint dos rectàngles de la mateixa mida. Superposar i enrotllar partint del costat més llarg. Embolicar el caneló de massa amb film transparent i deixar reposar a la nevera 30 minuts.
Tallar el caneló de massa bicolor en rodanxes d'un cm. de gruix i col•locar a la safata del forn , prèviament folrada amb paper de forn. Coure les galetes al forn, preescalfat a 180°C, durant 10 minuts.
Notes
Si en lloc de xocolata es posa colorant alimentari a una de les dues masses queden unes galetes de coloraines molt divertides.
Comparteix aquesta recepta: