Pastis de fruites

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

6 racions

Elaboració

Folreu un motlle de parets baixes amb la pasta brisa, punxeu els fons amb una forquilla varies vegades, per evitar que pugi la pasta al coure. Coeu-la a 180ºC durant 25 minuts, fins que tingui un color daurat.
Quan estigui freda ompliu-la amb la crema pastissera que ja tindrem feta i refredada (podem substituir la crema per melmelada d'albercoc).
Peleu els kiwis i talleu-los a rodanxes. Partiu els fresons per la meitat i poseu tota la fruita damunt la crema.
Escalfeu una mica de melmelada i pinteu les fruites perqué no s'ha sequin i donar-lis brillantor.

45min

Notes

Si la pasta brisa, es refrigerada ja be rodona i no cal estirarla amb el corró


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se