Pastis de fruites
Categoria:
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 làmina de pasta brisa
- 1/2 litre de llet
- 50 g de maizena
- 3 rovells d'ou
- 125 g de sucre
- 1 llimona
- 300 g de fresons
- 3 kiwis madurs
- Presec
- Raim
- Melmelada d'albercoc
Elaboració
Folreu un motlle de parets baixes amb la pasta brisa, punxeu els fons amb una forquilla varies vegades, per evitar que pugi la pasta al coure. Coeu-la a 180ºC durant 25 minuts, fins que tingui un color daurat.
Quan estigui freda ompliu-la amb la crema pastissera que ja tindrem feta i refredada (podem substituir la crema per melmelada d'albercoc).
Peleu els kiwis i talleu-los a rodanxes. Partiu els fresons per la meitat i poseu tota la fruita damunt la crema.
Escalfeu una mica de melmelada i pinteu les fruites perqué no s'ha sequin i donar-lis brillantor.
Notes
Si la pasta brisa, es refrigerada ja be rodona i no cal estirarla amb el corró
Comparteix aquesta recepta: