Pastes de te

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

En un bol bateu 2 ous amb el sucre, afegiu-hi la vainilla, la mantega tova i per últim la farina barrejada amb el llevat.
Poseu tota aquesta pasta dins d'una mànega pastissera amb broquet gran i arrissat.
Unteu una llauna de forn amb margarina.
Amb la mànega pastissera feu formas amb la pasta damunt la llauna.
Talleu les cireres en 8 trossos cadascuna i poseu-les damunt de les pastes.
Poseu-ho al forn a 180ºC i quan hagin pujat, pinteu-les amb ou batut. Torneu-les a posar al forn i retireu-les quan comencina daurar-se.

45min

Notes

Renteu les cireres i aixugeu-les amb paper de cuina, ja que son tenyides i deixen caure un suc vermell damunt la ata i a les pastes.
Les podeu fer allargades i passades la meitat per xocolata.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se