Llenties amb peix
Categoria:
Estació:
Ingredients
- 1 kg de llenties cuites
- 1 ceba
- 1 pebrot verd
- 2 tomàquets
- 1 sípia petita
- 200 g de rap
- 250 g de petxines
- 500 g de musclos
- 250 ml de brou de peix
- Vi blanc, oli i sal
Elaboració
En una cassola feu un sofregit amb la ceba, el pebrot i els tomàquets i reserveu-lo.
Obriu els musclos i les petxines amb un rajet de vi, reserveu el brou i traieu-los les closques.
Fregiu la sípia i el rap amb una mica d'oli.
Afegiu el peix al sofregit juntament amb el brou de peix i deixeu-ho coure uns 10 minuts més.
Poseu-hi les llenties i deixeu-ho coure tot junt uns 15 minuts.
Notes
En cas de fer-ho amb una cassola de terra, ho podeu servir directament a la taula.
Comparteix aquesta recepta: