Llenties amb peix

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola feu un sofregit amb la ceba, el pebrot i els tomàquets i reserveu-lo.
Obriu els musclos i les petxines amb un rajet de vi, reserveu el brou i traieu-los les closques.
Fregiu la sípia i el rap amb una mica d'oli.
Afegiu el peix al sofregit juntament amb el brou de peix i deixeu-ho coure uns 10 minuts més.
Poseu-hi les llenties i deixeu-ho coure tot junt uns 15 minuts.

45min

Notes

En cas de fer-ho amb una cassola de terra, ho podeu servir directament a la taula.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se