Lloms de lluç amb calamars

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola amb oli, sofregiu la ceba tallada a daus petits, l'all picat i el llorer. Quan estigui estovada, afegiu-hi els calamars tallats a quadrets. Remeneu-ho, i finalment poseu-hi el tomàquet. Deixeu-ho coure una estona.
Passeu el lluç per farina i fregiu-lo.
Incorporeu-lo a la cassola i deixeu-lo coure uns 10 minuts perquè agafi gust de la salsa, poseu-hi sal i un mica de caldo de peix o aigua si la salsa queda massa espessa.
Empolseu-lo amb el julivert picat.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se