Pedres

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

1- Agafeu una paella i afegiu el sucre llustre i les avellanes a calentar sense parar de remenar evitant que s'engaxin lo més minim les avellanes entre elles.
2- Un cop les avellanes estan ben impregnades de sucre i una mica daurades hi afegiu el dau de mantega per que es separin entre elles amb més facilitat.
3- Agafeu una safata amb paper vegetal, hi aboqueu les avellanes i les acabeu de separar vigilant que creme molt i deixeu arrofredar.
4- Foneu la chocolata en un bol al bany maria o al microones i un cop fos afegiu les avellanes a la xocolata i remeneu bé que les avellanes s'impregnin bé de xocolata i un cop ben impregnades agafeu 4 avellanes a una cullera i les deixeu caure (a la bandeja on estaven les avellanes refredant), tres avellanes juntes que formin un petit cercle i la última avellana es fique a dalt (es molt important que la xocolata no estigui molt líquida o un cop tingueu montada la pedra caurà tota la xocolata) i així succesivament fins que s'acabin les avellanes.
5- Finalment s'espolse el coco rallat vigilant que la xocolata encara estigui molla ( si es fan moltes pedres és millor anar espolsant el coco per evitar que la xocolata s'endureixi).

30min

Notes

Molt important que la xocolata no estigui molt líquida.

Es por fer el mateix proces amb pistacho y chocolata blanca (bonissim de veritat).
Es pot fer el mateix proces amb ametlles tallades amb lamines gruixudes i chocolata negra.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se