Sopa de menuts de pollastre

Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Es tallen els menuts i talleu-los a bocinets.
Sofregiu en una olla amb oli els menuts; afeiu-hi les cebes picades, els alls i els tomàquets pelats i trossejats. Deixeu que agafi color i afegiu-hi 1 litre d'aigua i deixeu-ho bullir ben a poc a poc.
Quan els menuts estiguin cuits, afeigiu-hi el pa torrat i posseu una mica de sal.
Deixeu passar uns minuts i bateu-ho a má fins que el pa quedí desfet.
Abans de servir, afegiu els ous durs tallats a daus.

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se