Coc d'avellanes amb trossets de xocolata

Categoria:
Recepta per
Típica de: Alemanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Elaboració

1- Es deixa la mantega i els ous a temperatura ambient durant una estona abans per tal que no sigui freda i es mescli millor.
2- Es preescalfa el forn.
3- Es bat la mantega amb el sucre. S'afegeix els ous d'un en un, fins que tot estigui integrat.No li incorporarem les avellanes torrades i mòltes.
4- Una vegada tirades les avellanes, seguirem batent per incorporar la farina prèviament tamisada amb el llevat.
5- En aquest punt se li incorpora els trossos de xocolata.
6- S'aboca dins d'un motlle untat s'entra al forn, i es cou uns 40-45 minuts a 160º. Es deixa refredar uns 10 minuts, es desmotlla i quan es fred s'espolsa amb sucre de llustre.

55min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se