Truita amb mongetes

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Es fregeixen amb oli a la paella i s'escalfen una mica amb la forquilla o espàtula.
No s'han de deixar torrar; cal només, com aquell que diu, escalfar-les.
S'hi tiren els ous ben batuts i és preferible donar-li la forma ovoide (truita a la francesa), que s'obté amb l'espàtula, o bé agafant la paella pel d'avall del mànec, amb la mà esquerra, els dits cap amunt,o siga la ma girada, donant amb la ma dreta un cop ben fort i sec a l'avantbraç braç. La meitat de la truita, s'alça i es tomba damunt l'altra meitat.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se