Crema de carbasso amb ous de guatlla

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Tallar els carbassons (jo no els pelo), la pastanaga i la ceba a trosets petits
Posar una cullerada sopera rassa de mantega i un rajolinet d'oli d'oliva dins d'una olla
Afegir les hortalisses i deixar-les coure una estoneta a fí de que agafin el gust dels greixos
Salpebrar a gust
Cobrir d'aigua (jo ja la poso calenta) i deixar que vagi bullint
Quan veiem que ja està cuit, colar les hortalisses reservant tota l'aigua de cocció
Triturar i anar afegint l'aigua de la cocció fins que ens quedi la textura desitjada
Afegir un rajolí de crema de llet i remenar
En un cassó bullir els ous de guatlla durant uns 7 minuts i deixar-los refredar per poder-los pelar fàcilment

45min

Notes

Veureu que no hi poso formatge. Ho faig per no restar protagonisme al carbassó.
Emplateu posant mitjous ous. Els que volgueu


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se