Crema de carbasso amb ous de guatlla
Ingredients
- 4 carbassons blancs (són més gustosos)
- 2 pastanagues de menat
- 1/2 ceba de Figueres
- 8 ous de guatlla
- Oli d'oliva i mantega
- Llet o Crema de llet
- Sal, pebre blanc o verd, aigua bona
Elaboració
Tallar els carbassons (jo no els pelo), la pastanaga i la ceba a trosets petits
Posar una cullerada sopera rassa de mantega i un rajolinet d'oli d'oliva dins d'una olla
Afegir les hortalisses i deixar-les coure una estoneta a fí de que agafin el gust dels greixos
Salpebrar a gust
Cobrir d'aigua (jo ja la poso calenta) i deixar que vagi bullint
Quan veiem que ja està cuit, colar les hortalisses reservant tota l'aigua de cocció
Triturar i anar afegint l'aigua de la cocció fins que ens quedi la textura desitjada
Afegir un rajolí de crema de llet i remenar
En un cassó bullir els ous de guatlla durant uns 7 minuts i deixar-los refredar per poder-los pelar fàcilment
Notes
Veureu que no hi poso formatge. Ho faig per no restar protagonisme al carbassó.
Emplateu posant mitjous ous. Els que volgueu
Comparteix aquesta recepta: