Arròs brut
És el nom amb que es coneix l'arròs de carn mallorquí.
Categoria:
Arrossos i pastes
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Uns quants trossets de carns assortides (pollastre, conill, costella i llom de porc, guatlles, caça, etc.)
- ceba
- tomàquet madur
- arròs
- clavell en pols
- sal
- oli i aigua
Per acompanyar:
- pebrot verd i tendre o raves.
Elaboració
Es posa a bullir l'aigua, en quantitat suficient per a què l'arròs quedi clar.
En una cassola de terra, amb una mica d'oli i un pessic de sal, es fregeixen els trossets de carn, fins que siguin ben rossos. Després, s'hi afegeix la ceba picada i es deixa fer ben rossa, també. Llavors s'hi tira el tomàquet ratllat i es deixa coure bé, fins que el sofregit sigui fosc.
Quan estigui, s'hi posa l'aigua. Quan bulli fort, s'hi posa l'arròs, el clavell i la sal. Es deixa coure durant vint minuts i s'aboca, acte seguit, en el recipient de servir-lo, per parar l'ebullició i que l'arròs no es covi.
Mentre es menja, es va mossegant el pebrot o el rave, sense amanir, per desembafar.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5020 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.