Cassoleta de peix

Ingredients

Elaboració

En primer lloc fem una bona picada d´alls i uns brins de safrà al morter, justament amb un trosse't de pa fregit, i ho fem tot be matxucat.Escalfem en una cassola oli d´oliva, on un cop calent li tirem la picada, que desfem en una mica d´aigua. Enfarinem el peix i al posem a la cassola i, seguidament, un got de vi blanc sec i dos tomàquets petits. Quan arrenqui el bull, abaixarem el foc i sacsegem d´un costat a l´altre amb molt de compte. Ho coem molt a poca poc i procurem que el peix no se´ens desfaci. Tanmateix la cassola la mantenim tapada per no perdre l´aroma del peix. Per una altra banda, si ens agrada hi podem posar julivert tallat i una fulla de llorer.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se