Tallarines al roquefort

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia → Tot el país
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Primer de tot, posem : aigua, sal, i una mica de mantega en una cassola, i quan comença a bullir, posem els tallarines, i deixem que coguin, fins que són " al dente ".
Els escorem, i els reservem.
A part, en el pot de la batedora, passem: el formatge, la nata líquida, i un toc de conyac, per la batedora elèctrica.
Seguidament, ho posem en un cassó al foc ben baix, i anem remenant amb el vatedor de varetes, fins aconsseguir, una salsa fina i homogènea. Si cal espessir, afegim una mica de maizena, disolta amb aigua freda, i la reservem calenta.
Seguidament, posem els tallarines en cada un dels plats, procurant que siguin calents, i tot seguit, els cobrim amb una mica de salsa roquefort, i per acabar el plat, ho espolsem amb una mica de julivert, ben picolat, i ja ho podrem servir a taula.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se