Broqueta de trufes amb maduixes

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Trossejar el xocolata junt amb la mantega, al bany maria.

Posem la barreja en un bol gran i afegim el whisky, el nescafé i la nata.

Es remou tot bé, ho deixem refredar i posem a la nevera unes hores... Jo ho he deixat d’avui per demà.

Per fer les trufes posem en un plat una mica de cacau en pols... tipus cola-cao, i en un altre plat macarronets de xocolata.
Ara be el mes divertit.…agafar una mixa de la pasta amb les mans enfarinades de cacau, donar forma de bola i arrebossar-la amb els macarronets de xocolata.
Muntem la broqueta amb les maduixes i les trufes.

Guardar a la nevera fins al moment de menjar, es pot servir amb una copeta de cava ben fresquet.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se