Broqueta de trufes amb maduixes
Categoria:
Tipus de plat: Broqueta
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 grs. De xocolata postres.
- 100 cl. de nata per muntar.
- 500 gr de maduixes.
- 50 gr. de mantega.
- 1 copeta de whisky, que sigui bó.
- 1 cullerada de postres de Nescafé.
Elaboració
Trossejar el xocolata junt amb la mantega, al bany maria.
Posem la barreja en un bol gran i afegim el whisky, el nescafé i la nata.
Es remou tot bé, ho deixem refredar i posem a la nevera unes hores... Jo ho he deixat d’avui per demà.
Per fer les trufes posem en un plat una mica de cacau en pols... tipus cola-cao, i en un altre plat macarronets de xocolata.
Ara be el mes divertit.…agafar una mixa de la pasta amb les mans enfarinades de cacau, donar forma de bola i arrebossar-la amb els macarronets de xocolata.
Muntem la broqueta amb les maduixes i les trufes.
Guardar a la nevera fins al moment de menjar, es pot servir amb una copeta de cava ben fresquet.
Comparteix aquesta recepta: