Bacallà amb samfaina

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Assecar el bacallà, passeu-lo per farina i fregiu-lo en una paella amb oli. Reserveu-lo.
Peleu l'alberginia, talleu-la a daus petits, poseu-los amb sal i poseu-los dins d'una colador durant uns 30 minuts perqué tregui l'aigua amarga que tenen.
Picar la ceba. Talleu els pebrots primer a tires i després a daus petits.
Ratlleu els tomàquets.
En una cassola i amb el mateix oli de fregir el bacallà, fregiu primer la ceba, 5 minuts després, afegiu-hi els pebrots, deixeu-los coure uns minuts i poseu-hi l'alberginia, després els tomàquets i la fulla de llorer. Afegiu-hi una mica d'aigua si calgues i deixeu-ho coure uns 25 minuts.
Quan ja està tot cuit, incorporeu-hi el bacallà, doneu-hi uns minuts de cocció, perqué tots els sabors es barreixin.
Servir calent.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se