Pèsols a l'all cremat

Categoria:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talleu i ratlleu els tomàquets.
En una cassola amb oli fregiu els grans d'all fins que estiguin daurats i rostidets. Escorreu-los. Aprofiteu per fregir el pa per fer la picada.
Ala mateixa cassola, si cal, afeigiu una mica mes de'oli i feu un sofregit amb el tomàquet. Saleu'ho. Afegiu el vi i deixeu-ho reduir tot plegat.
Un cop està ben confitat, afegiu-hi mig gotet d'aigua, tapeu-ho i coeu-ho lentament fins que els pèsols estiguin cuits.
just abans, feu una picada amb els alls, el julivert, les avellanas, el pa i un polsim de sal i afegiu-ho a la cassola. Rectifiqueu-ho de sal i pebre. Ha de quedar un guisat una mica sucós.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se