Llom amb llet i ametlles

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Posem oli a la cassola per enrossir el llom que previament haurem salat i empebrat.
Un cop ja el tenim enrossit afegim a la cassola, sense treure el llom, la ceba mal tallada a troços i també la salem.
Abaixem el foc i tapem la cassola per tal que es vagi coent a poc a poc.
Si veiem que la ceba es comença a coure massa, i corre el perill de cremar-se, la retirem de la cassola i deixarem que el llom s'acabi de coure.
La ceba la posarem en el vas del "minipimer" on hi afegirem les ametlles i la llet anat-la incorporant a poc a poc fins que un cop triturat ens quedi la salsa a la textura que ens agradi.
Un cop tenim el llom cuit, el tallarem i l'afegirem a la salsa.

Notes

Aquest plat es pot acompanyar amb un arròs basmati, amb cuscús... etc....


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se