Cigrons amb botifarra, mel i pinyons

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una paella (millor de teflon), posar-hi una miqueta de oli de oliva, dorar una miqueta els alls i els pinyons, amb cura de que no es cremin...afegir la botifarra i amb una forquilla, desfer-la bé, afegir despres la mel, rectificar amb la sal i per acabar afegir-hi els sigrons, remenar amb cura, ara amb una cullera de pal....i servir.

15min

Notes

Als que li agrada el gust del vinagre, posar-hi al moment de servir (ben calent) unes gotetes.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se