Pollastre amb iogurt i cervesa
Ingredients
- Un pollastre tallat a octaus
- Un iogurt natural
- 3 cebes grosses de figueres
- 1 llauna de cervesa
- Farina
- Oli
- Sal i prebre
Elaboració
Un cop net el pollastre el salpabrem i l'enfarinem
Seguidament en una cassola on el cuinarem hi posem oli just per enrossir el pollastre enfarinat per tal que agafi color.
Una vegada ja està daurat el pollastre el posem a la cassola juntament amb les cebes maltallades.
Ho remenem tot i passats 5 o 10 minuts hi afegim la llauna de cervesa i deixem que vagi fent xup xup lentament amb la cassola tapada un com haguem deixat que s'evapori l'alcohol de la cervesa.
Pasada 1/2 horeta hi afegim el iogurt i ho remenem per tal d'incorporar-lo a la salsa, ho deixem coure 5 o 10 minuts més i ja està apunt per sucar-hi pa!!!!
Comparteix aquesta recepta: