Espaguetis al vermut
Categoria:
Arrossos i pastes
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Espaguetis, ceba, all,sal, pastanaga,pebrot verd, pebrot vermell, pebre, oli, vermut (de bota de celler,"no Martini" ), llor en pols, curri, romaní, farigola, una fulla de llor.
4 racions
Utensilis
Olla per bullir els espaguetis, una paella gran, i forquilla de fusta.
Elaboració
Bullim els espaguetis amb una fulla de llor, la farigola i el romaní, sal i oli.
En una paella i aboquem: la pastanaga a daus petits igual que el pebrot verd, el vermell, la ceba, i l'all.
Un cop que comença a agafar color daurat, i afegim mig got de vermut.
Quan agafi consistència, i afegim els espaguetis.
Li donem moltes voltes, el corregim de sal, pebre, i el llor en pols i el curri.
Quan quedin els espaguetis del color del vermut, (marró) ja els podem treure i servir.
Que vagi de gust.
15min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1260 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.