Espaguetis al vermut

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Espaguetis, ceba, all,sal, pastanaga,pebrot verd, pebrot vermell, pebre, oli, vermut (de bota de celler,"no Martini" ), llor en pols, curri, romaní, farigola, una fulla de llor.

4 racions

Utensilis

Olla per bullir els espaguetis, una paella gran, i forquilla de fusta.

Elaboració

Bullim els espaguetis amb una fulla de llor, la farigola i el romaní, sal i oli.
En una paella i aboquem: la pastanaga a daus petits igual que el pebrot verd, el vermell, la ceba, i l'all.
Un cop que comença a agafar color daurat, i afegim mig got de vermut.
Quan agafi consistència, i afegim els espaguetis.
Li donem moltes voltes, el corregim de sal, pebre, i el llor en pols i el curri.
Quan quedin els espaguetis del color del vermut, (marró) ja els podem treure i servir.
Que vagi de gust.

15min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1260 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
Hola giroenric, m´agrada la teva recepte, és peculiar i creativa, això de fer servir el vermut de bota m´a agradat molt, be aquí a casa nostre en diem vermut de bota o vermut corrent. Et felicito per això de nomenar aquesta beguda, en moltes pàgines de cuina i de receptes, no en solen sortir de receptes amb vermut del de tota la vida. Definitivament m´a agradat molt la teva recepte. Per altra banda, el teu mom diu giroenric, dedueixo que deus ser de per aquí Girona si no m´equivoco, si és així , soms de bastant a la vora crec. Salutacions giroenric, salut i receptes.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: