Espaguetis amb rap i cloïsses

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 grams d'espaguetis
  • Aigua
  • Sal
  • Mantega
  • Dos cullerots de sofregit de tomàquet (el podeu trobar a les meves receptes)
  • Un got de vi blanc
  • Oli d'oliva
  • 300 grams de cloïsses fresques
  • Sis talls de rap
  • Julivert picolat
  • Tres alls laminats
  • Una ceba tendra picolada

4 racions

Utensilis

Un wok gran
Una safata rodona de porcellana blanca
Una cassola metal·lica fonda
Una escorredora

Elaboració

Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, sal i un toc de mantega, coem els espaguetis fins que són cuits al "dente", els escorrem i reservem.
A part en un cassó amb un dit d'aigua, obrim les cloïsses i les reservem.
Seguidament, en un wok amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba i els alls.
Tot seguit, afegim el sofregit de tomàquet i el vi blanc i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim el rap i les cloïsses i ho remenem amb l'ajud del mànec del wok.
A continuació afegim els espaguetis, corregim de sal, i amb l'ajud del mànec del wok donem unes voltes i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns deu minuts més.
Seguidament, ho espolsem amb el julivert picolat, i ho fiquem a la safata de porcellana rodona, per tal de servir-ho a taula.

1h 10min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3920 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: