Espaguetis amb rap i cloïsses
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams d'espaguetis
- Aigua
- Sal
- Mantega
- Dos cullerots de sofregit de tomàquet (el podeu trobar a les meves receptes)
- Un got de vi blanc
- Oli d'oliva
- 300 grams de cloïsses fresques
- Sis talls de rap
- Julivert picolat
- Tres alls laminats
- Una ceba tendra picolada
4 racions
Utensilis
Un wok gran
Una safata rodona de porcellana blanca
Una cassola metal·lica fonda
Una escorredora
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, sal i un toc de mantega, coem els espaguetis fins que són cuits al "dente", els escorrem i reservem.
A part en un cassó amb un dit d'aigua, obrim les cloïsses i les reservem.
Seguidament, en un wok amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba i els alls.
Tot seguit, afegim el sofregit de tomàquet i el vi blanc i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim el rap i les cloïsses i ho remenem amb l'ajud del mànec del wok.
A continuació afegim els espaguetis, corregim de sal, i amb l'ajud del mànec del wok donem unes voltes i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns deu minuts més.
Seguidament, ho espolsem amb el julivert picolat, i ho fiquem a la safata de porcellana rodona, per tal de servir-ho a taula.
1h 10min
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina de la pasta Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3920 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.