Espaguetis al vermut
Categoria:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Espaguetis, ceba, all,sal, pastanaga,pebrot verd, pebrot vermell, pebre, oli, vermut (de bota de celler,"no Martini" ), llor en pols, curri, romaní, farigola, una fulla de llor.
Utensilis
Olla per bullir els espaguetis, una paella gran, i forquilla de fusta.
Elaboració
Bullim els espaguetis amb una fulla de llor, la farigola i el romaní, sal i oli.
En una paella i aboquem: la pastanaga a daus petits igual que el pebrot verd, el vermell, la ceba, i l'all.
Un cop que comença a agafar color daurat, i afegim mig got de vermut.
Quan agafi consistència, i afegim els espaguetis.
Li donem moltes voltes, el corregim de sal, pebre, i el llor en pols i el curri.
Quan quedin els espaguetis del color del vermut, (marró) ja els podem treure i servir.
Que vagi de gust.
Comparteix aquesta recepta: