Espaguetis al vermut

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Olla per bullir els espaguetis, una paella gran, i forquilla de fusta.

Elaboració

Bullim els espaguetis amb una fulla de llor, la farigola i el romaní, sal i oli.
En una paella i aboquem: la pastanaga a daus petits igual que el pebrot verd, el vermell, la ceba, i l'all.
Un cop que comença a agafar color daurat, i afegim mig got de vermut.
Quan agafi consistència, i afegim els espaguetis.
Li donem moltes voltes, el corregim de sal, pebre, i el llor en pols i el curri.
Quan quedin els espaguetis del color del vermut, (marró) ja els podem treure i servir.
Que vagi de gust.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se