Bunyols de la iaia
Ingredients
- 1 carbasso gran
- 2 ous
- 1 manat petit de julivert
- 1 all
- farina
- oli i sal
Per a la guarnicio:
- 4 tomaquets cherry
- 2 pastanagues crues
Elaboració
Per començar,separeu les clares dels rovells.Col.loqueu en un bol el carbasso i ratlleu-lo
finalment.A continuacion,afegiu-hi els dos rovells d'ou,l'all i el julivert picat,i remeneu-ho tot junt.Despres, hi aneu tiran farina,fins que la massa agafi la consistecia adequada
per fer els bunyols.Aboqueu-hi tambe les clares a punt de neu i saleu-ho.
Poseu força oli en una paella i,quan sigui calen,aboqueu-hi amb l'ajut d'cullera una mica de la massa abtiguda anteriorment.Axi obtindreu els bunyols.
A l'hora de servi,decoreu els plats amb rodanxes be n fines de tomaquets cherry i poseu al
mig la pastanage ratllada i els bunyols.
Notes
VALOR NUTRICIONAL PER PERSONA:
Energia:235 kcal.
Proteines:9 g
Hidrat de carboni:25 g
Lipids: 11 g
Comparteix aquesta recepta: