Macarrons de tonyina

Categoria:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bullir els macarrons amb aigua i un bon grapat de sal
Quan estiguin cuits, reservar una tassa de l'aigua de bullir, llençar la resta i escórrer be els macarrons, guardant-los en la mateixa olla
Mentres, en una paella amb un bon raig d'oli d'oliva i l'oli d'una de les llaunes de tonyina, posar la tomata a sofregir amb una mica de sal i un pols de sucre, el bitxo, l'all i deixar-la a foc lent fins que estigui ben feta.
Afegir la tonyina escorreguda, i un bon grapat de julivert picat, donar-hi quatre tombs, i abocar a sobre els macarrons.
Afegir la tassa d'aigua de bullir-los, i tot remenant escalfar una estoneta per que lligui tot.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se