Pa de pessic
Categoria:
Postres i dolços
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 10 ous
- 10 cullerades soperes de sucre
- 10 cullerades soperes de farina
- Una mica de llevadura ( Royal )
8 racions
Utensilis
Batedora, forn , recipient de forn, utensili per separar rovells a les clares.
Elaboració
Primerament es separen els rovells de les clares.
Es baten les clares a punt de neu, però quan estant a la meitat aproximadament,
si afegeix el sucre i sacava fins que quedin al punt
Mentrestant es precalenta el forn a 220·
Quan ja estan a punt de neu, s'afegeix primerament els rovells i seguidament la farina i la llevadura, es barreja tot.
Ho posem a un recipient pel forn, amb paper de forn o sucat de mantega, per tal de que no s'enganxi. Es posa al forn aproximadamenr 45 minuts.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1389 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.