Rosa de Sant Jordi

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Posem els ingredients líquids en un bol i els secs en un altre bol, i barregem.
Un cop ben barrejada la massa, emplenem els motlles. Jo he utilitzat els motlles de la casa Silikomart amb forma de rosa.
Un cop plens els motlles, els he posat a 180º al forn durant 15 minuts.
Per si de cas, abans de treure-ho comproveu que està cuit punxant-les
amb un escuradents o una agulla.
PD: La massa queda un xic espessa. La popera vegada canviaré el sucre
per la mateixa quantitat de sirope de ágave, que és líquid. Això
permetrà que la massa quedi amb més moviment i no quedin tantes
bombolles d'aire als pètals de les roses.
PD2: També podeu posar-hi una culleradeta d'aroma de rosa. jo no en tenia, però li hagués donat un gustet molt bo.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se