Salsa per calçots
Ingredients
- 3 tomàquets madurs escalivats
- 1 cabeça d'alls escalivada
- 1 all cru
- 40 ametlles torrades
- 40 avellanes torrades
- 40 pinyons
- 4 nous
- Oli (1/2 got)
- Vinagre (a gust de cadascú)
- 1 llesca de pa torrat
- Nyora 1 cullera postre (jo la compro seca, en pols)
- Pebre vermell 1 cullera postre
- Sal
Elaboració
Primer escalivo els tomàquets i l'all.
Mentre es refreda preparo la resta d'ingredients i els poso dins d'un recipient que
em permeti triturar-ho amb el minipimer. (recorda treure el cor a l'all cru)
Pelem i afegim tomàquets i all escalivat.
Ho trirurem tot alhora i afegim una mica més d'oli si convé.
Si ens queda molt espessa podem posar-hi una mica d'aigua
Tastem i si cal rectifiquem de sal i vinagre.
Comparteix aquesta recepta: