Fideuà de ceps
Ingredients
- 400 gr fideus (núm.2)
- 40 g de ceps deshidratats
- 1 ceba mitjana
- 4 grans d'all + 1 per l'all i oli
- Julivert
- 400 ml aigua (inclosa aigua dels ceps)
- Sal, oli
Elaboració
Amb temps posem els ceps en un recipient amb aigua tèbia perquè s'hidratin.
Rossejarem els fideus i reservarem.
Fem un sofregit amb la ceba, l'all i el julivert, tot ben picat i a poc a poc ben cuit.
Quan ja està el sofregit i afegirem els ceps que haurem tret de l'aigua i haurem tallat a trossets. Ho deixem coure uns 15min (hi posem una mica d'aigua)
L'aigua d'hidratar els ceps la colarem i ferem servir per coure els fideus, afegint aigua fins la mida necessària.
Quan els ceps ja estan cuits afegim els fideus, l'aigua i la sal.
Ho coem una estona al foc (encimera, etc) i una estona al forn.
Acompanyem amb un all i oli, com en altes tipus de fideuà.
Comparteix aquesta recepta: