Pastes de te
Categoria:
Tipus de plat: Galetes
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 210 g de farina.
- 60 g de sucre glacé.
- 2 rovell d'ou.
- 120 g de mantega.
- Decoració.
- 1 rajola de xocolata negra.
- Melmelada de préssec.
- Melmelada de fruites del bosc.
- Avellanes.
- Pinyons.
- Sèsam.
- Nous.
Utensilis
Motlles per fer galetes..en forma de cor, rodones, bolets, flor, estels
Elaboració
1- Poseu el sucre glacé i la mantega en un bol.
Treballeu-los bé amb una forquilla,(fins que tinguin consistència de pomada).
2- Afegiu-hi el rovell d'ou i, cuan la barreja estigui ben llisa incorporeu-hi la farina.
3- Després, formeu una bola amb la massa i dexeu-la reposar embolicada amb paper
film durant un quart d'hora.
4- Poseu una mica de farina sobre el marbre i estireu la massa amb l'ajut d'un corró.
Deixeu-la amb uns tres mil-limetres de gruix i talleu-la en la forma que més us agradin.
Coeu les pastes al forn a 180 C durant set minuts.
Abans d'entrar-les al forn pintar-les amb rovell d'ou perquè quedin més i brillants.
5- Foneu la xocolata negra en un bol al bany maria. Cuan les galetes siguin fredes, decorar-les com més us agradin deixant anar la imaginació..jo les he fet així.
Comparteix aquesta recepta: