Conill amb samfaina

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

En una cassola a,b oli calent, salpebreu el conill i daureu-lo. Un cop daurat retireu-lo de la cassola i reserveu-lo.
En el mateix oli de daurar el conill, sofregiu-hi totes les verdures, primer la ceba tallada a trossets, despès els pebrots, l'alberginia que haurem posat en un escorredora amb sal, per treure l'amargor, per aquest ordre, tot tallat a dauets. Deixeu-ho coure uns 10 minuts, desprès afegiu-hi els tomàquets ratllats i la fulla de llorer. Salpebreu-ho i deixeu-ho coure uns 10 minuts més.
Poseu-hi el conill que teniu reservat, afegiu-hi una mica d'aigua i deixeu-ho coure uns 15 a 20 minuts més perquè agafi gust el conill de la samfaina.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se