Conquilles Gratinades de peix

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bulliu les patates amb pell. Peleu-les i passeu-les pel passapurés
Afegiu-hi els xampiñons picats, sofregits amb mantega i all picat
Agregueu-hi el lluç cuit, sense pell, ni espines i esmicolat.
Afegiu-hi el pernil tallat, la mitat del parmesá i el julivert
barregeu-ho. Prepareu una beixamel i aboqueu-la.
Col-loqueu-ho en conquilles. Cobriu-les amb el formatge i gratineu-ho

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se