Truita d'espàrrecs amb "Pesto"
Categoria:
Tipus de plat: Truita
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 manat d'espàrrecs verds frescos
- 2 ous
- Sal
- "Pesto"
Per al "Pesto":
- La mateixa quantitat de julivert i d'orenga frescos
- Alls al gust
- Uns quants pinyons
- Oli, sal i pebre blanc
- Tot això ho passarem junt per la picadora i ja estarà el "Pesto"
- Es pot guardar a la nevera 2 setmanes en un pot de vidre ben tancat.
- Per això es pot fer una bona quantitat i utilitzar-lo en altres plats.
Elaboració
Netegen i talleu els espàrrecs en trocets d'1cm. més o menys i reserveu-los. Descarteu les parts més dures que podreu reaprofitar, menys la part blanca, per afegir a una crema de verdures. Poseu una mica d'aigua amb sal a bullir. Mentre l'aigua no arrenqui el bull aprofiteu per batre els ous amb un pols de sal.
Quan bulli l'aigua, tireu-hi els espàrrecs i escaldeu-los 5 minuts, que s'estovin però que no perdin el verd lluent, passat aquest temps, escorreu-los.
Poseu una paella al foc amb un raig d'oli d'oliva, quan estigui calent, passeu-hi els espàrrecs tot just donant-lis uns tombs, traieu-los del foc i afegiu-los als ous batuts juntament amb dues culleradetes de "pesto". Remeneu bé el conjunt.
Torneu a posar la paella al foc amb un raig d'oli i procedir a fer la truita.
Comparteix aquesta recepta: