Truita d'espàrrecs amb "Pesto"

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per al "Pesto":

2 racions

Elaboració

Netegen i talleu els espàrrecs en trocets d'1cm. més o menys i reserveu-los. Descarteu les parts més dures que podreu reaprofitar, menys la part blanca, per afegir a una crema de verdures. Poseu una mica d'aigua amb sal a bullir. Mentre l'aigua no arrenqui el bull aprofiteu per batre els ous amb un pols de sal.
Quan bulli l'aigua, tireu-hi els espàrrecs i escaldeu-los 5 minuts, que s'estovin però que no perdin el verd lluent, passat aquest temps, escorreu-los.
Poseu una paella al foc amb un raig d'oli d'oliva, quan estigui calent, passeu-hi els espàrrecs tot just donant-lis uns tombs, traieu-los del foc i afegiu-los als ous batuts juntament amb dues culleradetes de "pesto". Remeneu bé el conjunt.
Torneu a posar la paella al foc amb un raig d'oli i procedir a fer la truita.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se