Pasta fullada de kiwis
Categoria:
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 llamina de pasta fullada
- 6 cullerades de sucre
- 3 kiwis
- 3 ous
- 2 cullerades de maizena
- 1/2 litre de llet
- 1 llimona
- 1 canonet de canyella
Elaboració
Posem a bullir la llet amb la canyella i la pell de llimona.
La pasem per un colador i la guardem.
Folrrem un motlle amb l'hojaldre, puntxem el fons, i el courem a forn fort uns 15 minuts (segons la marca sera mes o menys)
Batre els ous amb 3 cullerades de sucre i posarlos en un casso al bany maria, afegir la maizena, desfeta amb
una mica d'aigua freda i afegir la llet calenta poc a poc, remenar fins que espesi, retirar i deixar refreda.
Desmotllem la tarta i farcim amb la crema.
Pelem els kiwis i els tallem a rodanxes fines, els posem damunt la crema.
Desfem 3 cullerades de sucre amb 2 d'aigua, posem al foc fins que quedi un almivar espes, el posem per damunt dels kiwis.
(tambe es pot fer amb gelatina)
Comparteix aquesta recepta: